Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,
για μία ακόμη χρονιά ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων είναι εδώ για να στηρίξει το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου μας.
Κατά το σχολικό έτος  2012-2013 κάποιες από τις  δράσεις μας, που με τόση θέρμη τις περιβάλλατε και υποστηρίξατε, ήταν α) τέσσερις εξωσχολικές δραστηριότητες στις οποίες  συμμετείχαν πάνω από τα μισά παιδιά του σχολείου, β) χριστουγεννιάτικη γιορτή με έκθεση βιβλίου, γ) αποκριάτικος χορός που απέδωσε σημαντικά έσοδα στο σύλλογο, δ) τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, ε) φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών όπου όλα τα έσοδα αποδόθηκαν στο ορφανοτροφείο της πόλης, στ) κάλυψη κατά τα 3/4 της δαπάνης για το βάψιμο εσωτερικά του σχολείου. Ελπίζουμε πως και φέτος το έργο αυτό θα συνεχιστεί , με τη δική σας βοήθεια.
Ο σύλλογος γονέων δεν είναι μόνο τα μέλη του Δ.Σ. του. Είσαστε όλοι εσείς οι γονείς που πιστεύετε: πως η εκπαίδευση είναι ένα κοινωνικό ζήτημα και αφορά όλους, πως μπορούμε να συνεργαστούμε για να αλλάξουμε τη νοοτροπία απέναντι στο σχολείο και τους δασκάλους , πως μπορούμε να γίνουμε όλοι εθελοντές.
Σας απευθύνουμε λοιπόν μια ανοιχτή πρόσκληση για επικοινωνία, συνεργασία , αλληλοβοήθεια  και ίσως ακόμη για φιλία.
Θυμηθείτε πως η εκπαίδευση δεν είναι ένα δώρο που παραχωρούμε στη νέα γενιά , είναι μια ευθύνη που πρέπει να αναλάβουμε  όλοι μας. Για να εξασφαλίσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχει η μικρή μας κονωνία, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου